≡ Menu

Уеб дизайн на сайт и защо ни е нужен?

Изработването на дизана на уеб сайт е услуга, която се ползва с широка популярност. Колкото повече нараства броя на хората, които оценяват достойно всички преимущества на професионалния подход към интернет-проектите, толкова по-високо е търсенето на уеб дизайн, създаден от истински професионалисти.

Грамотното и правилно разположение на графичните елементи в сайта,текстови блокове, внимателно подбрани цветове и форми, атрактивен външен вид на сайта, съответстващ на тематиката. Всичко това е гаранция за положителен интерес от страна на ползвателите на Интернет.

Създаването на уеб дизайн на сайт е един от основните етапи на изработка на сайт, защото преди да оцени по достойнство всички технически аспекти, всеки ползвател оценява визуалната част на проекта, логиката и местоположението на ключовите елементи, удобство за четене и др. Доколко положително ще бъде първото впечатление на ползвателя, зависи от умението на един уеб дизайнер, както и от способността му да приложи идеята за стилен и ексклузивен проект. Нашите експерти могат лесно да се ориентират в нюансите на съвременния пазар, оставайки в крак с последните тенденции на уеб дизайна и умеейки успешно да ги прилагат.

Нашето студио създава само уникални макети и се отказва от ползване на готови шаблони. Клиентът заплаща за оригинален дизайн на сайта. Появата на уеб проекта е поява на неговото „лице“, а то трябва да е изключително, приятно и незабравимо. В процесът на работа се отчита статуса на клиента, статуса на компанията, характеристиките на целевата аудитория и не само това…

Работата по макетното оформление се осъществява поетапно, като се започва от една обща концепция и се избират средства за реализация на креативния замисъл. В качеството на образец, на клиента се предлага макет с начална страница, който демонстрира нивото на разработка и какви решения могат да се използват в следващите етапи на работа. След одобрение от страна на клиента, дизайнерът се заема с оформлението на вътрешните страници и на финала идва ред на програмиста. Студиото е готово да се ангажира с популяризирането в глобалната мрежа на всеки уеб сайт.

От нашите услуги се възползват както физически така и юридически лица. Проектите по които работим са от различно естество – от медицина и козметика до транспорт и модерни технологии. Солидният опит и стремеж за изпълнение на поставените задачи са формирали нашата репутация, която се крепи на качество и доказан професионализъм.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!