≡ Menu

Въпроси за оптимизация на сайтове

Добър ден. Иска да се обърна към Вас за SEO оптимизация. Какво можете да ми кажете по въпроса?

Здравейте! SEO е процес на позициониране на Вашия уеб сайт в предните места на Google. След като бъде оптимизиран един сайт и съответно той заеме челните места Вие ще имате много повече посещения. Именно това представлява процеса на SEO оптимизация.
Чух, че се прави с линкове, какво трябва да значи това?
Ами ние поставяме линкове или връзки към Вашия уеб сайт и така той заема челните позиции на Google. Разбира се това не е единственото нещо, което трябва да се направи.

В процеса на SEO оптимизация се извършват много различни неща. Всичко започва от вътрешната оптимизация на Вашия сайт. Това означава, че всичко ще бъде преработено по начин, който да бъде удобен за оптимизиране и да се възприема максимално добре от търсещите машини в нашия случай за Гугъл.

Каква е разликата между google.bg и google.com?
Разликата е, че в google.com резултатите са на английски. Съответно в другия случай са на български. Ако Вие не предлагате услуги извън България то не Ви е необходима SEO оптимизация за google.com .
Не, не предлагам. А каква е цената за тази оптимизация на сайт?

Ами цената за SEO се дава след като бъде направен анализ на сайта и съответно на нишата, в която ще оптимизираме. След анализа на сайта Ви ще Ви бъде дадена цена за вътрешна оптимизация, а след анализа на нишата ще Ви дадем оферта за SEO оптимизация в съответната ниша. Колкото по-голяма е конкуренцията в даден бранш толкова по-скъпо струва да се направи SEO оптимизация.
Да, разбирам. В такъв случай кога ще можете да ми изпратите Вашите оферти?
Ами кажете ми, кои са ключовите думи и фрази, по които искате да се оптимизира Вашия уеб сайт. Това са думите и фразите, по които искате хората да Ви намират в Интернет, например: дограма, фризьор, автокъща и така на татък.
Ами фразите са: SEO оптимизация и изработка на сайт, като можете да прибавите и web design.
Добре ще направя анализ за тези фрази и ще Ви изпратя оферта.
А ако искам да добавя още ключови думи и фрази, като например само SEO, само сайт и подобни. Това ще бъде ли някакъв проблем или може да се направи SEO за моя сайт по много ключови думи и фрази?
Разбира се, че може да се направи оптимизация на сайт по много думи и ключови фрази. Това не е проблем. Важното е да изберем най-подходящите ключови думи. Офертата Ви ще бъде изготвена и ще Ви я изпратим за всички думи, които споменахте до сега.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!